[NEW] ASMR Chocolate Cake Chocolate Ice Cream & Candy Bars | Eating Sounds 2020

ASMR Chocolate Cake Chocolate Ice Cream & Candy Bars | Eating Sounds

Likes: 756 – Dislikes: 15

Chocolate Cake Chocolate Ice Cream & Candy Bars ASMR | Eating Sounds | Real Sound Mukbang

It is a chocolate party ! Would you like to join? 😜

💄: Secondate Milky Gel Liptint (Picnic)

#chocolate #cake #icecream
——————————————————————————————————-

Show some support, help me to improve producing better videos for you, guys. How? Simply by subscribing to my channel, smash that like button, and let’s connect by leaving a comment down below.

• What is ASMR?
Autonomous Sensory Meridian Response is a fancy term for a phenomenon more affectionately known as “brain tingles” which are triggered by certain sounds and may or may not be accompanied by equally soothing visuals.
For those with ASMR, such eating sounds as noodles getting slurped to candy getting chewed, these sounds can induce a relaxing state and a pleasant brain buzz to bring you down from an anxiety attack or just lull you to sleep. (

——————————————————————————————————-

Spread the fun, spread the loves.

♥♥ Let’s be friends and eat a lot!
Instagram: liangmichellev (
Personal Instagram: eleonorachelle (
Business Email: michelleliang142@gmail.com

📹: Sony A6000
🎙️: Zoom H6
cake chocolate
asmr,asmr indonesia,eating sounds,asmr eating sounds,eating show,asmr eating show,mukbang,mukbang asmr,asmr foods,asmr video,relaxing sounds,satisfying video,intense eating sounds,depression asmr,social eating show,리얼사운드 먹방,chocolate asmr,chocolate mukbang,cake asmr,cake mukbang,ice cream asmr,chocolate candy bar asmr,chocolate ice cream asmr,kitkat asmr

50 thoughts on “[NEW] ASMR Chocolate Cake Chocolate Ice Cream & Candy Bars | Eating Sounds 2020

  1. J says:

    Kayaknya sejak difokusin ke makanannya, tempatnya jadi makin kecil ga sih wkwkwk? Jadi kayak susah motong kuenya karena gatau mau ditaruh dimana? Aku gatau sih aku salah ato gimana tapi kalo diliat liat itu kayak ditaroh di nampan, biasanya di meja gede gitu (?)
    Btw aku gatau aku punya keanehan apa gitu, tapi kalo nonton ASMR tuh berasa juga ikut makan 👁️👄👁️
    Waktu kemarin lusa hari Rabu tuh aku barusan makan dan udah kenyang banget, trus mendadak kakak upload, aku jadi ga nonton gara gara ngerasa makin kenyang pol 😂 Tapi malah kelupaan nonton, baru nonton hari ini

    Aku gatau sih keanehan apa itu 🤣

  2. Ninanda Eka says:

    kak, kalau kakak nyaman sama video kaya gini gpp kok huhu. ini channel kakak, jadi kakak yg berhak nentuin mau kaya video yg lama atau yg baru. yg penting nyaman untuk kakak hehe😉 semoga sukses terus ya kak! aku gasabar nunggu rabu berikutnya hehe

  3. Gabriel Elynska nessa says:

    Klo cuma separo bisa fokus ke makanan nya jadi menurut aku ini juga bagus kok,cuma ak nanti jga kangen sama muka kak Michelle.Ehh tapi menurutku klo cuma separo suara lebih jls aja ga sii😁selagi kak misel nyaman kayak gini aku jga seneng.Eh coba kak asmr nya lipstik nya kadang ganti gitu aku pengen liat lipstik yg warna pink/natural krna klo dibuat asmr yg separo gini lipstik natural lebih enak diliat nya hehee:^

  4. Valerie says:

    Yay so glad to see you back michelle! I was seriously missing your videos! Not gonna lie but I do miss your full face videos, like the last setup you used to have. This one seems alittle too close and awkward 😬 ill be watching regardless but I do hope you switch back!
    Red cherry

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *